Iklan Jawatan Kosong KFC Melaka / Job Vacancy


Maklumat
Hebahan kepada penduduk Melaka yang sedang mencari kerja. Salah satu syarikat fast food terbesar di dunia iaitu KFC Malaysia telah membuka permohonan kerja kepada mereka yang mencarinya. Pelbagai manfaat yang diterima kepada pekerja antaranya cuti tahunan, overtime, komisen dan pakaian percuma.

Lokasi
Jawatan kosong tersebut telah dibuka di empat cawangan KFC di Melaka. Antaranya ialah, KFC Bandar Melaka, KFC Ayer Keruh, Kfc Petronas Semabok dan Kfc Freeport A’Famosa

Syarat dan kelayakan 

Tahukah anda, syarat minima kepada pemohon ialah berumur 19 tahun dan ke atas, warganegara Malaysia serta mempunyai SPM atau setaraf. Selain itu, KFC juga mengalu-alukan pekerja yang suka memberi senyuman kepada pelanggan. Sikap yang baik serata mempunyai skill yang mantap. Manakala, jawatan kosong yang terlibat dengan dapur pemohon harus mempunyai serba sedikit pengetahuan tentang masakan.

Jawatan

Di bawah kami akan hebahkan jawatan kosong beserta link untuk memohon. Setelah anda menekan link tersebut anda perlu mendaftar terlebih dahulu sekiranya belum. Setelah itu, anda perlu tekan MOHON/APPLY dan mengisi segala butiran yang diperlukan.


  • Bekalan asas dan masak –


         Ayer Keroh , Petronas Semabok , Melaka , A’Famosa


  • Kru perkhidmatan pelanggan –


         Melaka, Ayer KerohPetronas semabok


0 thoughts on “Iklan Jawatan Kosong KFC Melaka / Job Vacancy”

Leave a Comment